Offerte aanvragen Contact

Reynaers aluminium kozijn CS 59PA

Ongeïsoleerde profielen

Reynaers aluminium kozijn CS 59-PA biedt een uitgebreide reeks ongeïsoleerde profielen voor de constructie van elegante en scherpgeprijsde aluminium ramen in functionele en renaissance stijl. Daarom is CS 59-PA het ideale systeem voor gebruik in warme klimaten, maar het systeem is ook zeer geschikt voor de indeling van kantoorruimtes.

Ook voor wintertuinen en serres

Voor wintertuinen zijn speciale combinaties mogelijk met de Reynaers-serresystemen. De verschillende designs en de grote keuze in kleur zorgen ervoor dat het systeem perfect aansluit bij de bouwstijl. Bovendien voldoet CP 59-PA aan weerstandsklasse 2 tegen inbraak en biedt zo een veilige oplossing.

Slimme aluminium kozijnen

Zon en Scherm Hagenland biedt met Reynaers aluminium kozijnen een kwaliteitsselectie voor iedere stijl woning. Een saillant detail is de onverwoestbare levensduur. Daarom noemen wij een investering in aluminium kozijnen slim. Voor een vrijblijvend adviesgesprek bent u van harte welkom in een van onze inspiratievolle showrooms in Zoetermeer, Gouda of Berkel en Rodenrijs.

Offerte aanvragen

Specificaties

  • Ongeïsoleerd systeem
  • Beschikbaar in diverse stijlen
  • Optimale veiligheid
  • Akoestische reductie
  • Luchtdoorlatend
  • Waterdicht

Stel uw vraag aan Zon en Scherm Hagenland

Aanhef *
Voorkeur service:Direct contact

De onbetwiste maatwerkspecialist in glazen wanden voor balkon en terras.

Contact Offerte aanvragen

Al 30 jaar de onbetwiste maatwerkspecialist
Contact